• Gratis offerte
  • Zelfwerkend patroon
  • Bel ons op: +32 483 09 42 55
Vloer- en Tegelwerken » Chapewerken

Deskundige chapewerken in regio Heist-op-den-Berg


Chape, ook wel dekvloer genoemd, is de ondergrond van je eigenlijke vloerbedekking. Als de chape laag niet goed aangebracht wordt loop je het risico op beschadigingen, verzakkingen en een (te) korte levensduur van je vloer.

Wij, van bouwbedrijf Glenn Van Rompaey, zijn expert in het duurzaam aanbrengen van chape zodat je jarenlang plezier beleeft aan je vloeren.

 

Ben je aan het renoveren en wens je nieuwe vloeren te leggen of ben je aan het bouwen in de omgeving van Heist-op-den-Berg en ben je op zoek naar een specialist met aantoonbare ervaring in professionele chapewerken? Wij realiseren chapewerken in nieuwbouw- en renovatiewoningen.


Chapewerken laten uitvoeren door Glenn Van Rompaey: toepassingen


Afhankelijk van de vloer die je wilt, de mogelijkheden voor jouw pand, jouw persoonlijke voorkeur en je budget bestaan er verschillende toepassingen voor het aanbrengen van chape onder je vloer. Wij brengen de chape in alle gevallen rechtstreeks op de constructieve vloer aan en zorgen voor een gladde, vlakke afwerking waarop we de door jou gekozen vloerbedekking achteraf aanbrengen. Wij werken o.a. met de volgende technieken:

 

Hechtende chape
Hechtende chape is chape die direct op de draagvloer aangebracht wordt.

Niet-hechtende chape
De chape en de draagvloer worden van elkaar gescheiden d.m.v. een folie. De bedoeling hiervan is opstijgend vocht tegenhouden.

Zwevende chape
Zwevende chape is chape die bovenop thermische of akoestische isolatie aangebracht wordt.

Hellingschape
Hellingschape is het aanbrengen van chape in de vorm van een (kleine) helling op terrassen en/of platte daken ten gunste van de waterafvoer.

Sneldrogende chape
Chape die droog is in een tijdspanne van 10 tot 15 dagen.

Heb jij zelf chapewerken voor de boeg in of rondom Heist-op-den-Berg?


Geslaagde chapewerken met jarenlange ervaring door Glenn Van Rompaey


Hoogkwalitatieve chapewerken zijn diegenen die garant staan voor blijvend resultaat zonder ongemakken. Naast jarenlange ervaring in vakkundige chapewerken beschikken wij over een gemotiveerd team met een uitgebreide kennis van de meest moderne technieken en toepassingen voor jouw chapewerken in de omgeving van Heist-op-den-Berg.

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor jouw chapewerken!